Misyon, Vizyon ve Temel Değerler

Misyon

Ortak Zorunlu Dersler Koordinatörlüğü olarak öğrencilerimizin disiplinler arası temel bilgi ve becerilerle donatılmasını sağlamak amacıyla eğitim-öğretim süreçlerini en etkili şekilde koordine etmek. Temel derslerin akademik seviyesini artırmak, öğrencilerimizin eleştirel düşünme, problem çözme, iletişim ve kültürel farkındalık yeteneklerinin geliştirilmesi temel misyondur.

Vizyon

Ortak Zorunlu Dersler Koordinatörlüğü olarak, evrensel değerlere sahip, çok yönlü düşünebilen ve toplumda etkin bireyler yetiştiren bir eğitim merkezi olmak.

Temel Değerler

• Akademik Mükemmeliyet: Eğitimde en yüksek kaliteyi sağlamak ve sürekli gelişimi teşvik etmek.
  • Katılımcılık ve Erişilebilirlik: Tüm öğrencilerin eğitim süreçlerine eşit katılımını desteklemek.
  • İnovasyon: Eğitim süreçlerinde yenilikçi yaklaşımları benimsemek ve uygulamak.
  • Sürdürülebilirlik: Eğitimde ve yönetimde sürdürülebilir politikalar geliştirmek ve uygulamak.
  • Etik ve Dürüstlük: Tüm çalışmalarımızda şeffaflık ve etik değerleri ön planda tutmak.
  • Çeşitlilik ve Kapsayıcılık: Farklı düşünce, kültür ve kimliklere saygı duyarak çoğulcu ve kapsayıcı bir öğrenme ortamı yaratmak.